Aktivitetsdag Høst

Aktivitetsdag Høst

19 September ble det arrangert aktivitetsdag ved Kjennparken for elever på Rasta voksenopplæring.  Både elevene fra Rasta, lærerne derfra, og arrangørklassen fra Lørenskog vgs var i aktivitet fra  09.45 til ca kl 14.
Først var det velkommen fra elevene og info om opplegget. 5 stasjoner, rullering rundt på alle stsjonene. Alle ble delt inn i 5 grupper. Elevene fra Lørenskog vgs hadde ansvar på hver sin post. Ca 35 min på hver og 5 min til forflytting til neste post.
Det var bra variasjon på postene:
1: 10 trekks med ball + stafett i rundløype, litt fotball
2: Natursti rundt på gangveiene med innlagte spørsmål om Norge samt praktiske oppgaver
3: Post med typisk norske stafetter( ala 17 mai leker) Sekkeløp, løp med potet på skje, kaste erteposer i rokkeringer ol
4: Frisbee golf
5: 30 leken. 30 nummerte ark med læreerike spørsmål som var palssert i skogen. Elevene skulle kaste terning og finne posten som hadde det nr som terningen vsite. Spørsmål om ting i skogen, Norge, utlandet ol
PauseIMG_2052 med grillling, salat og brus etter tre poster.
Været var veldig bra men noe vind.
Totalt sett en veldig fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *