Aktivitetsdag 2023

Aktivitetsdag 2023

Østmarka Idrettslag inviterer til en aktivitetsdag for psykisk utviklingshemmede den 3. juni. Arrangementet er et resultat av et nytt samarbeid mellom Østmarka og flere frivillige organisasjoner som NFU Lørenskog, Lions, Lørenskog Gymnastikk Lag, Skøyteklubben Lørenskog og Skårer Menighet.

Under aktivitetsdagen vil det være en rekke ulike aktiviteter å delta på, inkludert dans, sang og idrettskonkurranser. Det blir også en oppvisning med et korps, samt en oppvisning med Sune Wenzel, tidligere verdensmester i freesbee.

Mat og drikke vil være tilgjengelig for deltakerne, og det beste av alt er at deltagelse er helt gratis og åpent for alle. Vi håper å se mange av dere der den 3. juni for en morsom og inkluderende dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *