Tahir vinner Holmenkollstafetten

Tahir vinner Holmenkollstafetten

«Vårens vakreste eventyr» blir det kalt -Holmenkollstafetten. I år som i fjor sto Tahir på startstreken. I år som førstemann på team RP.

Retinis Pigmentosa (RP) Foreningen ble stiftet 2. desember 1993. De har i dag (2009) ca. 600 medlemmer.  Foreningen har ingen ansatte, alt arbeid drives på dugnad. RP-foreningens formål er å spre informasjon om øyesykdommen retinitis pigmentosa (RP), og å fremme arbeidet for å finne behandlingsmåter for RP. Personer med retinitis pigmentosa og andre nedarvede degenerative øyesykdommer i øyets netthinne, deres familier og venner kan være medlemmer. Nettside www.rpfn.no

Med topp motiverte utøvere på to Team RP lag samt på et eget Team RP Support lag stod Team RP for sin beste prestasjon i stafetten noensinne. Etter 15 etapper kunne sisteetappeløperen på Tahir sitt lag heve armene fornøyd over hodet etter 1. plass i klassen for funksjonshemmede!

Comments are closed.